Charleston Mic Dejun Caserola

Charleston mic dejun caserola este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 434 calorii, 19g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar, ardei gras, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră și 20 de minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Charleston Mic Dejun Caserola, Charleston Hominy din bucătăria Lee Bros. Charleston, și Mic dejun de vacanță: caserolă de mic dejun cu Croissant cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Topiți untul în cuptorul cu microunde sau într-o tigaie mică pe aragaz la foc mic. Pulverizați un vas de copt de 9x12 inch cu spray de legume.
Așezați crutoane în fundul vasului și stropiți cu unt topit.
Se presară cu brânză Cheddar rasă.
Crăpați ouăle într-un castron, amestecând pentru a sparge gălbenușurile.
Adăugați lapte, ardei, muștar, sare și piper și bateți până se combină bine.
Se toarnă peste crutoane și brânză și se presară cu slănină mărunțită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea cu 10 minute înainte de servire.