Chardon de pui al bunicii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chardonul de pui al bunicii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 281 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 614 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de suc de lămâie, jumătăți de piept de pui, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supa mea de pui este mai bună decât a bunicii mele, Caserola de pui a bunicii, și Puiul bunicului Annie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron puțin adânc, bateți oul cu sare, piper și 1 linguriță de praf de usturoi. Într-un vas separat, amestecați firimiturile de pâine cu 1 linguriță de praf de usturoi și parmezan. Pune deoparte.
Se amestecă împreună untul topit și sucul de lămâie.
Se toarnă aproximativ 2/3 din amestecul de unt în fundul unui vas de copt de 9x13 inci. Înclinați tigaia pentru a acoperi fundul.
Întindeți ciupercile într-un strat uniform în fundul vasului. Scufundați fiecare piept de pui în amestecul de ouă, apoi în amestecul de pesmet.
Așezați deasupra ciupercilor.
Stropiți untul rămas peste pui și presărați pătrunjel.
Coaceți neacoperit timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când puiul se rumenesc și sucurile se limpezesc.