Chard Elvețian Sotat Cu Usturoi

Chard Elvețian Sotat Cu Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați Chard elvețian sărat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 81 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de vin stropit, sare kosher, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată elvețiană de brânză cu iaurt usturoi, Bucatini cu ciorbă elvețiană și pesmet usturoi, și Paste usturoi cu brânză elvețiană și fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați uleiul într-o tigaie mare cu usturoiul și fulgii de ardei roșu. Gatiti la foc mediu pana cand usturoiul devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați coastele elvețiene tocate și sotati până la moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Se adaugă frunzele de ciorbă elvețiană și se condimentează cu sare, după gust. Gatiti pana cand frunzele sunt ofilite. Se amestecă un strop de oțet de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Chard ElvețianChard Elvețian
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Serviți imediat.;
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista