Chard elvețian Ricotta Gnudi cu ciuperci de toamnă

Chard elvețian Ricotta Gnudi cu ciuperci de toamnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ricotta Gnudi Elvețiană cu ciuperci de toamnă. Această rețetă face 6 porții cu 347 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ciuperci, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste Ricottan și Chard elvețian, Prăjituri elvețiene cu brânză și Ricotta, și Penne cu brânză elvețiană și Ricotta.

Instrucțiuni

1
Tăiați frunzele de bietă din fiecare partedin tulpina centrală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
2
Tăiați tulpinile în bastoane de chibritbenzi. Acoperiți și refrigerați tulpinile; rezervă pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
3
Gatiti frunzele de smog intr-o oala mare defierbere cu apa sarata pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scurgere; rece. Strângeți frunzele de chard până se usucă foarte mult; puneți în procesor.Folosind viraje pornite / oprite, tocați mărunt bietul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Addricotta, 1/2 cană parmezan, șalotă,ou, sare grosieră, piper și nucșoară; processă se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
ParmezanParmezan
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
OuăOuă
6
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați 1/2 cană de făină; se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți șifrigeți aluatul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1
Aduceți bulion de pui, șaloturi feliate și tulpini de ciuperci pentru a fierbe în cratiță mare. Reduceți căldura la mediuși fierbeți până când amestecul se reduce la 3cupe, 35 până la 40 de minute. Tulpina. Întoarceți bulionul în cratiță; aruncați solidele în strainer.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperă și Răcorește-te. Reîncălziți înainte de a continua.Topiți 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare; adăugați capace de ciuperci feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CiuperciCiuperci
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
TigaieTigaie
2
Se presara cu sare si piper; saut.până când ciupercile sunt fragede și rumenite,8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
3
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Heatremaining 1 lingura de ulei în aceeași skilletover foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați tulpini de chard subțire rezervate și saut până la licitație, 6 până la 8 minute. do ahead ciuperci șitulpinile de coajă pot fi pregătite cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Chard ElvețianChard Elvețian
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.
7
Linia de coacere cu margini cu hârtie de pergament. Puneți niște făinăplacă mare. Lucrând în loturi, aruncați lingurițe de aluat gnudi (dimensiunea nucilor mici) pe farfurie cu făină pentru a forma aproximativ 36 de gnudi. Folosind mâinile făinoase, modelați ușor fiecare în 1 1/2 inch lungime, 1/2 inch grosime. Atingeți excesul de făină; transferați gnudi lafoaie de copt pregătită. do ahead poate fifăcut cu 2 ore înainte. Acoperiți și răciți.Aduceți o oală mare de apă sărată lafierbeți. Glisați gnudi în oală; gatiti pana cand se inmoaie,amestecand ocazional, aproximativ 10 minute.Între timp, amestecați restul de 4linguri de unt în bulion fierbinte. Sezonbulion la gust cu sare și piper. Acoperipentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NuciNuci
UntUnt
BulionBulion
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Împărțiți ciupercile și tulpinile de mătgeprintre 6 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați bulion, împărțind în mod egal (aproximativ 1/2 cană fiecare). Folosind lingura cu fante, împărțiți gnudi între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
10
Se presară cu
11
Parmezan și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
1
Fructat și pământesc Michele Chiarlo 2006"Le Orme" Barbera d ' Asti Superiore, Italia (11 dolari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinul BarberaVinul Barbera
1
Gnudi dur? Încercați să fierbeți găluștele mai mult timp; făina trebuie să gătească înainte de a fi fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiToamna
Revista