Chard elvețian cu nuci de pin și stafide

Chard elvețian cu nuci de pin și stafide
Chard elvețian cu nuci de pin și stafide ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 25. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, unt, chard elvețian și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Chard elvețian cu stafide și nuci de pin, Chard Elvețian Cu Stafide Și Nuci De Pin, și Chard elvețian cu stafide și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică și uscată la foc mediu-mare, agitând tigaia constant, până se rumenesc ușor și parfumat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați tulpinile din chard; tăiați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Tăiați tulpinile în felii de 1/4 inci. Feliați frunzele transversal în benzi late de 1/2 inci.
5
Topiți untul într-o oală la foc mediu-mare. Gatiti tulpinile de ciorba, amestecand, pana se inmoaie, 2 pana la 4 minute. Se amestecă stafidele și 1/2 cană de apă. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 3 minute sau până când stafidele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați frunze în loturi, împingând în jos verdeața gătită pentru a face loc celor noi pe măsură ce se ofilesc. Gătiti, amestecând des, până când bietul este fraged, dar încă ușor crocant, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Chard ElvețianChard Elvețian
7
Chiar înainte de servire, scurgeți orice exces de lichid și aruncați amestecul de chard cu nuci de pin și oțet. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Chard ElvețianChard Elvețian
8
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În41 m.
Porții25
Scor De Sănătate7
Revista