Chard elvețian cu nuci de pin și stafide
Chard elvețian cu nuci de pin și stafide ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 25. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, unt, chard elvețian și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Chard elvețian cu stafide și nuci de pin, Chard Elvețian Cu Stafide Și Nuci De Pin, și Chard elvețian cu stafide și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică și uscată la foc mediu-mare, agitând tigaia constant, până se rumenesc ușor și parfumat, 2 până la 3 minute.
Transferați într-un castron pentru a se răci.
Tăiați tulpinile din chard; tăiați capetele.
Tăiați tulpinile în felii de 1/4 inci. Feliați frunzele transversal în benzi late de 1/2 inci.
Topiți untul într-o oală la foc mediu-mare. Gatiti tulpinile de ciorba, amestecand, pana se inmoaie, 2 pana la 4 minute. Se amestecă stafidele și 1/2 cană de apă. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 3 minute sau până când stafidele sunt moi.
Adăugați frunze în loturi, împingând în jos verdeața gătită pentru a face loc celor noi pe măsură ce se ofilesc. Gătiti, amestecând des, până când bietul este fraged, dar încă ușor crocant, 3 până la 5 minute.
Chiar înainte de servire, scurgeți orice exces de lichid și aruncați amestecul de chard cu nuci de pin și oțet. Condimentează cu sare și piper.