Char Arctic braconat cu maioneză de busuioc-tarhon

Char Arctic braconat cu maioneză de busuioc-tarhon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $5.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 643 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, sare de mare fulgioasă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Char Arctic braconat cu maioneză de busuioc-tarhon, Sandwich-uri Arctic char cu Slaw de lămâie-tarhon, și Char Arctic fript cu sos de busuioc și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și pudra de muștar într-un blender.
Adăugați busuioc și 1/4 cană de tarhon. Cu mașina în funcțiune, stropiți în ulei de 3/4 cană; se amestecă până se omogenizează.
Transferați maioneza într-un castron mic, acoperiți și răciți.
Combinați crenguțele de tarhon, usturoiul, 2 linguri de sare kosher și 6 căni de apă într-o tigaie mare adâncă, cu capac și aduceți la fierbere.
Adăugați pește, acoperiți și scoateți tigaia de pe foc.
Lăsați să stea până când peștele este doar opac în centru, 6-8 minute.
Între timp, gătiți sparanghelul într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă, aproximativ 3 minute; scurgere
Serviți peștele cu sparanghel; acoperiți cu maioneză, stropiți cu puțin ulei și presărați sare de mare.
Faceți înainte: maioneza se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.