Chana Masala Prăjită La Foc

Chana Masala prăjită la foc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 442 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână năut, garam masala, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 753 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Încercați chana masala , cum să faci chana masala din India de Sud, Chana masalan sau punjabi chole masala / ușor chana masala, și Kala Chana curry , cum să faci punjabi Kala Chana masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie cu sos mediu cu un strat subțire de bulion și sotati ceapa la foc mare timp de 3 minute.
Adăugați usturoiul și sotati până când ceapa este translucidă, adăugând mai mult bulion, după cum este necesar.
Adăugați coriandru, chimen, turmeric și ghimbir, amestecând pentru a acoperi ceapa și gătit până la parfumat, aproximativ 2 minute.
Adăugați nautul și roșiile cu bulionul rămas, amestecând pentru a combina. Întoarceți căldura la mare și aduceți la fierbere. După fierbere se reduce la minim și se fierbe 15 minute. Opriți focul și amestecați paprika și garam masala și lăsați să stea 5 minute. Sare după gust și se servește cu pitas calde de grâu integral sau peste o farfurie cu orez brun.Informații Nutriționale
30gfibre dietetice12. 80gzahări8. 20gproteine16. 60g