Chana Masala prăjită la foc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 442 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână năut, garam masala, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 753 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Încercați chana masala , cum să faci chana masala din India de Sud, Chana masalan sau punjabi chole masala / ușor chana masala, și Kala Chana curry , cum să faci punjabi Kala Chana masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați o tigaie cu sos mediu cu un strat subțire de bulion și sotati ceapa la foc mare timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul și sotati până când ceapa este translucidă, adăugând mai mult bulion, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați coriandru, chimen, turmeric și ghimbir, amestecând pentru a acoperi ceapa și gătit până la parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați nautul și roșiile cu bulionul rămas, amestecând pentru a combina. Întoarceți căldura la mare și aduceți la fierbere. După fierbere se reduce la minim și se fierbe 15 minute. Opriți focul și amestecați paprika și garam masala și lăsați să stea 5 minute. Sare după gust și se servește cu pitas calde de grâu integral sau peste o farfurie cu orez brun.Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pita Integrală De Grâu
Garam Masala
Sare De Condiment Al Lui Lawry
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.