Champorado infuzat cu ghimbir și Chili Thailandez (Risotto de ciocolată Vegan și fără Gluten)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Champorado infuzat cu ghimbir și Chili Thailandez (Risotto de ciocolată Vegan și fără Gluten). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.75 pe portie. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 63 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, atât de delicios lactate fără migdale plus lapte de migdale, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Risotto Ușor De Mic Dejun Cu Stafide De Scorțișoară (Fără Lactate, Fără Gluten, Vegan), Risotto fără Gluten și Vegan, și Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de lapte de migdale, ardei iute și ghimbir într-o oală. Aduceți la fierbere, apoi scoateți imediat oala de pe foc. Lăsați laptele să stea timp de 20 de minute. Tulpina lapte presare solide împotriva filtru pentru a extrage aroma.Puneți laptele înapoi în oală.
Adăugați orez și sare în laptele infuzat și la foc mic, gătiți până când laptele este absorbit.
Adăugați următoarele 3 căni de lapte cană cu cană, permițând fiecărei adaosuri să se absoarbă înainte de a adăuga mai multe. Se amestecă până când amestecul devine gros, amidon, cu o consistență asemănătoare budincii. Se amestecă pudra de cacao și zahărul până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc și se pune în 4 boluri individuale.Deschideți recipientul cu lapte de cocos (am tăiat partea superioară de pe cutie).
Așezați aproximativ jumătate din părțile solide groase într-un castron mediu. Bateți la înălțime cu mixerul de mână până când devine biciuit.
Adăugați zahărul, vanilia și ghimbirul. Bate din nou.
Serviți" whipped CR aproxumme " deasupra fiecărei porții de champorado.
Presărați fiecare cu un vârf de pudră de cacao. Voila!