Cești De Cafea Cu Caramel Dublu-Ciocolată
Dublu-ciocolata caramel-cafea cupe ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați topping de caramel, apă, granule de cafea espresso instant și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dublu ciocolată caramel Cookie cupe plus un CHIPITS giveaway, Cupe Duble De Cheesecake Cu Ciocolată, și Cupe Duble De Trufe De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați 36 de căni de briose în miniatură cu spray de gătit sau tapetați cu căni de copt din hârtie. Într-un castron mare, dizolvați granulele espresso în apă.
Adăugați amestecul de biscuiți, uleiul și oul; se amestecă până se formează aluatul moale. Formați aluatul în bile de 36 (1 inch); așezați în cupe de briose.
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când este setat. Faceți imediat indentare în centrul fiecărui cookie cu capătul lingurii de lemn pentru a forma o ceașcă. Se răcește 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați glazura și lichiorul până se omogenizează bine. Se amestecă ușor crema de marshmallow. Puneți amestecul de glazură uniform în fiecare ceașcă de prăjituri. A se păstra acoperit la frigider. Înainte de servire, folosiți furculița pentru a stropi fiecare ceașcă de prăjituri cu topping de caramel.