Dublu-ciocolata caramel-cafea cupe ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați topping de caramel, apă, granule de cafea espresso instant și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dublu ciocolată caramel Cookie cupe plus un CHIPITS giveaway, Cupe Duble De Cheesecake Cu Ciocolată, și Cupe Duble De Trufe De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați 36 de căni de briose în miniatură cu spray de gătit sau tapetați cu căni de copt din hârtie. Într-un castron mare, dizolvați granulele espresso în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1 Cană Alune Măcinate Fin
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
Cuptor
2
Adăugați amestecul de biscuiți, uleiul și oul; se amestecă până se formează aluatul moale. Formați aluatul în bile de 36 (1 inch); așezați în cupe de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie Mix
Aluat
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când este setat. Faceți imediat indentare în centrul fiecărui cookie cu capătul lingurii de lemn pentru a forma o ceașcă. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Cuptor
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Într-un castron mic, amestecați glazura și lichiorul până se omogenizează bine. Se amestecă ușor crema de marshmallow. Puneți amestecul de glazură uniform în fiecare ceașcă de prăjituri. A se păstra acoperit la frigider. Înainte de servire, folosiți furculița pentru a stropi fiecare ceașcă de prăjituri cu topping de caramel.