Ceviche de oraș
Rețeta City Ceviche se poate face în aproximativ 1 oră și 35 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 81 de calorii . Această rețetă servește 12 și costă 1,11 USD per porție. Funcționează bine ca aperitiv la preț rezonabil. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită ardei gras, ardei cayenne, suc de lămâie și coriandru. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Cu un scor de lingură de 48% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: City Girl” Brown City Jambalaya , Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche cu creveți cu nucă de cocos) șiCeviche de Camarón con Coco (Ceviche cu creveți cu nucă de cocos) .
Instrucțiuni
Îndepărtați mușchii laterali duri de pe scoici, dacă este necesar; tăiați scoici în jumătate pe orizontală.
Umpleți o cratiță de 1 litru cu apă cu sare la 3/4 și aduceți-o la fiert.
Adăugați scoici și reduceți căldura la fierbere. Poach scoici până când sunt fierte, aproximativ 1 minut. Utilizați o lingură cu fantă pentru a transfera scoicile într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire.
Întoarceți apa la fiert și braconați creveții în același mod, transferându-i într-un bol cu apă cu gheață după ce devin opace în interior și devin roz, 2 până la 3 minute.
Scurgeți bine scoicile și creveții și uscați; puneți-le într-un bol de sticlă sau ceramică și turnați în suc de lime și suc de portocale. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 30 de minute.
Se toarnă cea mai mare parte din sucul din fructe de mare (doar lăsați-l umed) și amestecați cu coaja de portocală, ceapa roșie, ardei gras roșii și galbeni, roșii, ardei iute, coriandru, sare, chimen și ardei cayenne. Dați la frigider încă 30 de minute. Chiar înainte de servire, amestecați ușor avocado și stropiți ceviche-ul cu ulei de măsline.
Serviți în pahare de martini sau pahare de margarita cu tulpină.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!