Cerdo al Caramelo (muschi de porc cu sos de Caramel)

Cerdo al Caramelo (muschi de porc cu sos de Caramel)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați Cerdo al Caramelo (muschi de porc cu sos de Caramel). O porție conține 379 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână muschi de porc, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (muschi de porc cu sos de mure), Muschi De Porc Cu Ghimbir De Mere Cu Sos De Caramel, și Chuletas de Cerdo a La Criolla (cotlet de porc în sos creol) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. măcinați împreună usturoiul, ceapa, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți amestecul peste carnea de porc și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Carne De PorcCarne De Porc
3
Așezați carnea de porc într-o oală și adăugați 5 căni de apă. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați carnea de porc într-o tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Adăugați bețișoarele de scorțișoară, untul topit, zahărul brun sau panela și cuișoarele măcinate în lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
PanelaPanela
6
Se amestecă bine și se adaugă amestecul la carnea de porc.Gatiti pentru 30, sau pana cand un termometru de carne introdus in mijlocul porcului citeste exact 138 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.Acoperiți carnea cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute. Aranjați carnea pe un platou și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Se presară sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
9
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista