Centrul Secret Ciocolata Unt De Arahide Tort Pops

Centrul Secret Ciocolata unt de arahide tort Pops este un fără lactate rețetă cu 18 porții. O porție conține 389 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână un strat de bomboane cu aromă de vanilie, bețișoare de acadea din hârtie, cupe despachetate de la Reese ' s diamantate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Centrul Secret Ciocolata Unt De Arahide Tort Pops, Biscuiți cu bucăți de ciocolată cu unt de arahide cu un centru de Marshmallow, și Ingredient Secret Cookie De Tigaie Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți cupcakes conform instrucțiunilor de pe cutie; se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Faceți umplutura cu unt de arahide conform instrucțiunilor de pe cutie, cu excepția omiterii plasării umpluturii în punga de patiserie. Într-un castron mare, se sfărâmă tortul; se amestecă umplutura până se omogenizează bine.
Întoarceți bomboanele cu susul în jos. Introduceți cu grijă bețișoare în centrul fiecărei bomboane, dar nu împingeți până la capăt. Formați amestecul de tort în bile de 1 1/2 inch în jurul fiecărei mini cupe despachetate.
Așezați pe hârtie cerată sau pe o foaie de biscuiți căptușită cu folie de plastic. Congelați 1 până la 2 ore sau până când este ferm.
În bolul cu microunde de 1 litru, cuptorul cu microunde stratul de bomboane descoperit la 1 minut și 30 de secunde; se amestecă. Continuați microundele și amestecați la intervale de 15 secunde până se topește; se amestecă până se omogenizează.
Scoateți jumătate din bile din congelator. Scufundați și rotiți fiecare bilă în acoperire.
Așezați pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie cerată. Stropiți imediat cu decorațiuni. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.