Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $6.17 pe portie. O porție conține 1179 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 81 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, portocală, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Celtic Six, Celtic Buck, și Celtic Guey Cocktail pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți mierea și apa clocotită într-un vas termorezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți până se dizolvă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Lasă să se răcească.
4
Faceți Cocktail: umpleți un agitator de cocktail cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
100% Tequila Blanco
Vermut Stropitor
5
Adăugați whisky, benedictin, suc de lămâie, sirop de miere, felii de portocale și frunze de mentă. Se agită bine timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Whisky
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Așezați cuburi mari de gheață într-un pahar de modă veche. Se strecoară cocktailul în pahar.