Celebrul varză de Bruxelles a lui Nana White
Celebrele varză de Bruxelles ale Nanei White ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, piper, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Usturoi Cheddar Alb Varză De Bruxelles Dip, Varză de Bruxelles cu fasole albă și Pecorino, și Varză De Bruxelles Cu Fasole Albă Și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Tăiați un X în capătul tulpinii varzei de Bruxelles. Aduceți o oală cu apă la fierbere.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 până la 10 minute.
Se scurge și se pune într-un vas de copt puțin adânc.
Între timp, așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge, rezervând 1 lingură de grăsime și se lasă deoparte.
Se sotează ceapa în grăsime de slănină rezervată, până se limpezește. Se amestecă făina și se gătește până la bule.
Se ia de pe foc și se amestecă laptele. Reveniți la foc și gătiți, amestecând, până când amestecul fierbe și se îngroașă. Se amestecă vin, sare, oregano, mărar, piper și toate, cu excepția a 2 linguri de slănină.
Se toarnă amestecul uniform peste varza de Bruxelles și se presară cu slănină rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când este încălzit.