Această rețetă servește 20 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 167 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Spaghete și bile fără carne, Vinete"carne" bile, și Bile de orez cu sos de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați firimiturile de pâine în lapte în timp ce pregătiți celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Lapte
2
Puneți carnea de vită și carnea de porc într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ceapa, untul, ouăle și pătrunjelul și condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pătrunjel
Unt
Ceapă
Ouă
4
Puneți firimiturile de pâine înmuiate în castron și amestecați-le bine împreună cu mâinile (curate). Formați amestecul în chiftele de mărimea bilelor de ping pong.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți aproximativ 1/4 inch de ulei într-o tigaie la foc mediu. Prăjiți chiftelele până se rumenesc pe toate părțile și se fierb, aproximativ 15 minute.