(Cele Mai Recente) New York Times Ciocolata Chip Cookie-Uri
(Cele mai recente) New York Times Ciocolata Chip Cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 472 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, cele mai bune chipsuri de ciocolată pe care le puteți găsi, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 46 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați New York Times Cookie-Uri Cu Ciocolată, Cele Mai Bune Fursecuri Cu Ciocolată Din New York Times, și New York Times Cookie-Uri Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați bine făinurile, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un bol. Pune deoparte.Folosind un mixer echipat cu atașament cu palete (un mixer portabil este bine), unt de smântână și zaharuri împreună până când sunt foarte ușoare, aproximativ 5 minute.
Adăugați ouă, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia. Cu mâna, amestecați amestecul de făină. Când făina este încorporată, amestecați ciocolata. În acest moment, îmi place să modelez fursecurile și să răcesc bilele în formă.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și scoateți aproximativ 18 bile de dimensiuni egale. Se răcește până când aluatul este ferm și bilele nu se lipesc, apoi se pun într-o pungă și se răcește peste noapte.Când este gata de coacere, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și aduceți aluatul la temperatura camerei.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor antiaderent și aranjați aproximativ 6 bile de aluat pe foaie. Apăsați ușor vârfurile în jos și presărați blaturile cu sare de mare, dacă doriți.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt timp de 5 până la 10 minute și apoi transferați într-un suport de răcire pentru a termina răcirea.Îmi place să le transfer la frigider pentru a se răci rapid și prefer setul de ciocolată decât Cald și topit.