Cele mai bune Scones din lume! Din Scoția în Savoia în SUA.
Reteta cele mai bune Scones din lume! Din Scoția la Savoia în SUA ar putea satisface pofta scoțian în jurul valorii de 35 minute. Această garnitură are 237 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 526 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Cele Mai Bune Scones Cremă Din Lume, Prăjituri De Ovăz Cu Ciocolată (Scoția), și Risotto De Varză Savoy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Cernem făina, praful de copt, zahărul și sarea într-un castron mare.
Tăiați untul folosind un blender de patiserie sau frecându-vă între degete până când este în bucăți de mazăre. Se amestecă coacăzele.
Se amestecă împreună 1/2 cană de lapte și smântână într-o cană de măsurare.
Se toarnă dintr-o dată în ingredientele uscate și se amestecă ușor până se omogenizează bine. Suprasolicitarea aluatului are ca rezultat scones teribile!
Cu mâinile făinoase, bateți aluatul scone în bile de 2 până la 3 inci, în funcție de dimensiunea dorită.
Așezați pe o foaie de copt unsă și aplatizați ușor.
Lăsați biscuiții abia să se atingă.
Bateți împreună oul și 1 lingură de lapte.
Periați vârfurile biscuiților cu spălarea ouălor.
Lasă-i să se odihnească aproximativ 10 minute.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când blaturile sunt maro auriu, nu maro intens. Rupeți fiecare scone sau feliați în jumătate.
Se servește cu unt sau smântână coagulată și o selecție de gemuri - sau chiar simple.