Cele Mai Bune Bare De Lămâie
Cele mai bune baruri de lamaie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 185 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cele mai bune bare de Brownie cu lămâie sau Brownies cu lămâie, Lemon Baruri Pentru A-Go, și Bare De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă untul, 1/4 cană zahăr, vanilie și sare.
Adăugați o cană de făină; se amestecă doar până se încorporează. Apăsați uniform în fundul unei tigaie de copt de 8"x8" căptușită cu folie de aluminiu.
Așezați un raft în 1/3 inferior al cuptorului.
Coaceți la 350 de grade timp de 25 până la 30 de minute, până când marginile sunt aurii și centrul este ușor auriu. În timp ce crusta se coace, amestecați împreună zahărul rămas și făina într-un castron separat.
Bateți ouăle; amestecați coaja de lămâie și sucul. Când crusta coaptă este gata, reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade. Scoateți raftul cuptorului fără a scoate tigaia; se toarnă umplutura peste crusta fierbinte.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute mai mult, până când toppingul este umflat la margini și nu mai jiggles în centru. Puneți tigaia pe un suport de sârmă; se răcește complet. Ridicați capetele foliei; transferați pe o tăietură.
Tăiați în bare cu un cuțit lung ascuțit. Păstrați barele la frigider într-un recipient etanș până la 3 zile. Praf cu zahăr pudră la timpul de servire.