Cel Mai Bun Vreodată Fleică

Cel Mai Bun Vreodată Fleică
Cel mai bun vreodată fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 358 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de supă de ceapă și amestec de rețete, apă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați bine carnea de vită, 1/2 cană de supă de roșii, amestecul de supă de ceapă, firimiturile de pâine și oul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați amestecul într-o tigaie de copt de 13 x 9 x 2 inci și formați ferm într-o pâine de 8 x 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți la 350 de grade F. timp de 1 oră 15 minute sau până când pâinea de carne este gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați carnea să stea timp de 10 minute înainte de feliere.
5
Încălziți 2 linguri de picături de tigaie, supa de roșii rămasă și apa într-o cratiță de 1 litru la foc mediu până când amestecul este fierbinte și clocotind, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Serviți amestecul de supă cu pâinea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista