Cel mai bun vreodată fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 358 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de supă de ceapă și amestec de rețete, apă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați bine carnea de vită, 1/2 cană de supă de roșii, amestecul de supă de ceapă, firimiturile de pâine și oul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Supă De Roșii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați amestecul într-o tigaie de copt de 13 x 9 x 2 inci și formați ferm într-o pâine de 8 x 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți la 350 de grade F. timp de 1 oră 15 minute sau până când pâinea de carne este gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați carnea să stea timp de 10 minute înainte de feliere.
5
Încălziți 2 linguri de picături de tigaie, supa de roșii rămasă și apa într-o cratiță de 1 litru la foc mediu până când amestecul este fierbinte și clocotind, amestecând ocazional.