Cel Mai Bun Vreodată Cheesecake

Cel Mai Bun Vreodată Cheesecake
Cel mai bun vreodată Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 446 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, coajă de lămâie, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cheesecake infamul Abbey sau Cheesecake cu scorțișoară și cidru de mere, și Concursul Philadelphia Cheesecake al anului și Cheesecake-ul meu de Crăciun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați 1 cană de făină, 1/4 cană de zahăr și 1 linguriță de coajă de lămâie rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Tăiați untul sau margarina până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă gălbenușul de ou bătut și 1/4 linguriță de vanilie. Pat 1/3 din aluat în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci, cu părțile laterale îndepărtate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lasa sa se raceasca apoi unt părți de tigaie și atașați la partea de jos. Bateți aluatul rămas uniform pe părțile laterale la o înălțime de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Pentru a face umplerea: Preîncălziți cuptorul la 500 grade F (260 grade C). Se amestecă crema de brânză pentru a se înmuia, apoi se bate până pufos se adaugă 1/8 linguriță de vanilie și 1/2 linguriță de coajă de lămâie rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se amestecă 1 1/2 linguri făină, 1/8 linguriță sare și zahărul rămas împreună. Amestecați treptat acest amestec în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați ouăle și gălbenușul de ou pe rând, bătând bine după fiecare. Amestecați ușor smântâna grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Se toarnă aluatul în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Coaceți la 500 grade F (260 grade C) timp de 5 până la 8 minute sau până când marginea superioară a crustei este aurie. Reduceți căldura la 200 de grade F (100 de grade C) și continuați să coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți tortul din cuptor și răciți-l în tigaie timp de cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Îndepărtați părțile laterale ale tăvii pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista