Cel Mai Bun Vreodată Cheesecake

Cel mai bun vreodată Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 446 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, coajă de lămâie, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cheesecake infamul Abbey sau Cheesecake cu scorțișoară și cidru de mere, și Concursul Philadelphia Cheesecake al anului și Cheesecake-ul meu de Crăciun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Combinați 1 cană de făină, 1/4 cană de zahăr și 1 linguriță de coajă de lămâie rasă.
Tăiați untul sau margarina până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă gălbenușul de ou bătut și 1/4 linguriță de vanilie. Pat 1/3 din aluat în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci, cu părțile laterale îndepărtate.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 6 minute.
Lasa sa se raceasca apoi unt părți de tigaie și atașați la partea de jos. Bateți aluatul rămas uniform pe părțile laterale la o înălțime de 2 inci.
Pentru a face umplerea: Preîncălziți cuptorul la 500 grade F (260 grade C). Se amestecă crema de brânză pentru a se înmuia, apoi se bate până pufos se adaugă 1/8 linguriță de vanilie și 1/2 linguriță de coajă de lămâie rasă.
Se amestecă 1 1/2 linguri făină, 1/8 linguriță sare și zahărul rămas împreună. Amestecați treptat acest amestec în amestecul de brânză cremă.
Adăugați ouăle și gălbenușul de ou pe rând, bătând bine după fiecare. Amestecați ușor smântâna grea.
Se toarnă aluatul în crusta pregătită.
Coaceți la 500 grade F (260 grade C) timp de 5 până la 8 minute sau până când marginea superioară a crustei este aurie. Reduceți căldura la 200 de grade F (100 de grade C) și continuați să coaceți timp de 1 oră.
Scoateți tortul din cuptor și răciți-l în tigaie timp de cel puțin 3 ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tăvii pentru a servi.