Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cele mai bune despărțiri de banane. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 207 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, înghețată de vanillan și ciocolată, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Banana Se Desparte, Banana La Grătar Se Desparte....OH, DA, AM FĂCUT-O, și Splituri De Banane La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-o tigaie medie, combinați 1 lingură de zahăr cu 1 lingură de apă și gătiți doar până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Tigaie
Cuptor
2
Adăugați migdalele și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
3
Întindeți migdalele pe foaia pregătită și coaceți timp de 10 minute, până când sunt lipicioase și abia încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se presară sare, se amestecă și se coace aproximativ 10 minute mai mult, amestecând o dată sau de două ori, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Lăsați să se răcească complet.
6
Între timp, într-o cratiță medie, combinați restul de 2 linguri de zahăr cu pudra de cacao, zahărul brun și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Zahăr Brun
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați siropul de porumb și smântâna și bateți până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mare timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se ia de pe foc și se amestecă chipsurile de ciocolată și untul până se topesc. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Scoateți înghețata de vanilie și ciocolată în bărci cu banane și așezați bananele înjumătățite alături. Se acoperă cu sos de fudge fierbinte, frișcă și migdale confiate și se servește imediat.