Cel Mai Bun Tort De Ciocolată. Vreodată

Cel Mai Bun Tort De Ciocolată. Vreodată
Cel Mai Bun Tort De Ciocolată. Vreodată ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 271 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 9769 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cacao, vanilie, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort Cu Foi De Ciocolată, și Tort Cu Foi De Ciocolată.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett
Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett
Parfumul ceva de drojdie, foarte proaspăt, cu un accent distinct de fructe roșii, în special zmeură. Un dulap de dans elegant, ușor, cu finisaj mineral fin.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista