Cel mai bun tort de ciocolată cu nucă de cocos durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 30 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 35. O porție conține 216 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2813 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cacao de copt, chipsuri de ciocolată semidulce, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de nucă de cocos cu bucăți de ciocolată și burniță de nucă de cocos, Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale!, și Tort de ciocolată cu nucă de cocos prăjită fără coacere cu fursecuri cu Macaroon cu ciocolată.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-o cratiță mică, combinați untul, apa și cacao. Gatiti si amestecati pana se topeste untul; adăugați la ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Hârtie De Orez
Dulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Combinați ouăle, Zara și vanilia; se adaugă în amestecul de ciocolată și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
3
Se toarnă într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
4
Se coace la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Salată De Rucola, Pentru Servire
5
Între timp, într-o cratiță mare, combinați 1 cană de lapte evaporat, 3/4 cană de zahăr și marshmallows; gatiti si amestecati pana se topesc marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Se ia de pe foc; se amestecă nuca de cocos. Presărați imediat 1 cană de migdale peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Stropi în Formă De Inimă
7
Întindeți amestecul de nucă de cocos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Ardei Arbol
8
Se presară cu migdale rămase (tigaia va fi plină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
9
Într-o cratiță mică, combinați untul cu laptele rămas și zahărul. Gatiti si amestecati pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
10
Se ia de pe foc; se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
11
Stropiți peste migdale. Se răcește pe un suport de sârmă.
Tortul de ciocolată funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.