Cel Mai Bun Tort De Ciocolată Cu Nucă De Cocos

Cel Mai Bun Tort De Ciocolată Cu Nucă De Cocos
Cel mai bun tort de ciocolată cu nucă de cocos durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 30 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 35. O porție conține 216 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2813 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cacao de copt, chipsuri de ciocolată semidulce, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de nucă de cocos cu bucăți de ciocolată și burniță de nucă de cocos, Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale!, și Tort de ciocolată cu nucă de cocos prăjită fără coacere cu fursecuri cu Macaroon cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-o cratiță mică, combinați untul, apa și cacao. Gatiti si amestecati pana se topeste untul; adăugați la ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Combinați ouăle, Zara și vanilia; se adaugă în amestecul de ciocolată și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Se toarnă într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se coace la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
5
Între timp, într-o cratiță mare, combinați 1 cană de lapte evaporat, 3/4 cană de zahăr și marshmallows; gatiti si amestecati pana se topesc marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Se ia de pe foc; se amestecă nuca de cocos. Presărați imediat 1 cană de migdale peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Întindeți amestecul de nucă de cocos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se presară cu migdale rămase (tigaia va fi plină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Într-o cratiță mică, combinați untul cu laptele rămas și zahărul. Gatiti si amestecati pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
10
Se ia de pe foc; se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
11
Stropiți peste migdale. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de ciocolată funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista