Cel mai bun sos vreodată ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 3,23 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 760 calorii, 83g de proteine, și 36g de grăsime per portie. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 127 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, vin, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Biscuiți din sud și sos de Cherestea (sos de cârnați), Sos De Țară (Sos De Cremă), și Sos de cârnați pentru biscuiți și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți curcanul din tigaia de prăjire și lăsați-l deoparte să se odihnească. Lăsați picăturile din curcan în tigaie și așezați tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Adăugați bulionul și vinul în același timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
4
Bateți pentru a combina, răzuind fundul tigaiei până când toți biții s-au desprins. Gatiti inca 2-3 minute pentru a reduce usor amestecul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
5
Transferați lichidul într-un separator de grăsimi și lăsați să stea 5 minute pentru a permite separarea grăsimilor. Întoarceți 2/3 până la 3/4 cană de grăsime în tigaia de prăjire și puneți-o la foc mediu-mare. Aruncați orice grăsime rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Adăugați făina și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul incepe sa se ingroase si sa devina neted, aproximativ 2-3 minute. Odată ce se întâmplă acest lucru, adăugați treptat lichidul înapoi în tigaie și bateți până când este neted și ați atins consistența dorită, aproximativ 5 până la 6 minute. Amintiți-vă, sosul dvs. ar trebui să fie ușor subțire în tigaie, deoarece se va îngroșa odată ce îl serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
7
Adăugați ierburile și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Începeți să dezghețați curcanul în frigider sau într-un răcitor păstrat la 38 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Toată Turcia
2
Combinați stocul de legume, sarea, zahărul brun, boabele de piper, boabele de ienibahar și ghimbirul confiat într-un vas mare la foc mediu-mare. Se amestecă ocazional pentru a dizolva solidele și se aduce la fierbere. Apoi scoateți saramura de pe foc, răciți la temperatura camerei și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Stoc De Legume
Ghimbir Confiat
Zahăr Brun
Boabe De Piper
Saramură
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1
Combinați saramura, apa și gheața în găleata de 5 galoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Apă
Gheață
2
Așezați curcanul dezghețat (cu măruntaiele îndepărtate) cu pieptul în jos în saramură. Dacă este necesar, cântăriți pasărea pentru a vă asigura că este complet scufundată, acoperită și refrigerată sau așezată în zona rece timp de 8 până la 16 ore, întorcând pasărea o dată la jumătatea drumului prin saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
3
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți pasărea din saramură și clătiți în interior și în exterior cu apă rece. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Apă
5
Așezați pasărea pe raftul de prăjire într-o tigaie cu jumătate de foaie și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Combinați mărul, ceapa, bățul de scorțișoară și 1 cană de apă într-un vas sigur cu microunde și cuptor cu microunde la înălțime timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Măr
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
7
Adăugați aromatice îmbibate în cavitatea curcanului împreună cu rozmarinul și salvia. Puneți aripile sub pasăre și acoperiți pielea din belșug cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Rozmarin
Toată Turcia
Aripi De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin
8
Prăjiți curcanul la cel mai scăzut nivel al cuptorului la 500 de grade F. timp de 30 de minute. Introduceți un termometru cu sondă în cea mai groasă parte a sânului și reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Setați alarma termometrului (dacă este disponibilă) la 151 de grade F. O pasăre de 14 până la 16 kilograme ar trebui să necesite un total de 2 până la 2 1/2 ore de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
9
Lăsați curcanul să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de sculptură.