Cel mai bun Shortbread din lume
Cel mai bun Shortbread din lume ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 270 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, făină, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chili Din Lumea Nouă, Cea mai bună plăcintă cu lămâie cheie din lume, și Cele mai bune cookie-uri M&M din lume {a } pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desenați un X cu unt pe fundul unei tigaie cu pereți de 9x9 inci și tapetați-l cu pergament, asigurându-vă că niște pergament suplimentar atârnă deasupra părților laterale. Pune deoparte. În vasul unui mixer de stand prevăzut cu un accesoriu cu palete, unt de smântână și zahăr împreună până la lumină și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în vanilie până se încorporează complet. Cerneti faina, amidonul de porumb si grisul si amestecati la viteza mica pana cand aluatul se reuneste. Terminați amestecarea manuală pentru a evita suprasolicitarea aluatului. Apăsați aluatul în tigaia pregătită folosind degetele. Acoperiți partea superioară cu folie de plastic și apăsați sau rotiți cu un cilindru rotund mic.
Se pune la frigider pentru a se răci cel puțin o oră.
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Folosiți o furculiță pentru a face găuri pe toată suprafața aluatului.
Coaceți până când pâinea scurtă devine maro auriu deschis, aproximativ 55 de minute, rotind la fiecare 15 minute. Folosiți o sită pentru a distribui un strat fin de zahăr superfin pe suprafața pâinii scurte. Lăsați să se răcească timp de 15 minute, folosiți cu atenție pergamentul care depășește pentru a trage pâinea scurtă din tigaie.
Tăiați cât este încă cald, transferați pe o grătar pentru a se răci complet. A se păstra într-un recipient etanș până la trei zile.