Cel Mai Bun Scoarță De Mentă

Cel Mai Bun Scoarță De Mentă
Cea mai bună coajă de mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă servește 40. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți bastoane de bomboane de mentă, înveliș de bomboane cu aromă de vanilie, zahăr de cofetari și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Coaja De Mentă, Coaja De Mentă, și Coaja De Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați o tigaie cu jeleu cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați bastoanele de bomboane într-o pungă de plastic rezistentă, resigilabilă, așezați punga deasupra unui prosop de bucătărie pliat și zdrobiți ușor bastoanele de bomboane în bucăți mici cu un ciocan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Combinați firimiturile de prăjituri de ciocolată și zahărul cofetarilor într-un bol, amestecând până când firimiturile sunt acoperite; amestecați margarina topită în firimituri de prăjituri. Apăsați uniform amestecul de firimituri de fursecuri în partea inferioară a tăvii de jeleu pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți învelișul de bomboane al cofetarilor într-un bol sigur cu microunde în cuptorul cu microunde timp de 50 de secunde la înălțime; se amestecă. Continuați să încălziți bomboanele la intervale de 15 secunde, amestecând de fiecare dată, până când se topesc, se încălzesc și se netezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Imprastiati bomboane peste crusta firimituri cookie și partea de sus buna cu o spatula; lasa sa stea aproximativ 10 minute pentru a strat bomboane ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Presărați bastoane de bomboane zdrobite uniform peste acoperirea cofetarilor; lăsați să stea aproximativ 2 minute. Apăsați ușor bucățile de trestie de bomboane în acoperire folosind o bucată de hârtie cerată. Congelați coaja de mentă până la setare, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
MentăMentă
ScoarțăScoarță
7
Scoateți din folie și rupeți coaja în bucăți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista