Cel Mai Bun Scoarță De Mentă
Cea mai bună coajă de mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă servește 40. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți bastoane de bomboane de mentă, înveliș de bomboane cu aromă de vanilie, zahăr de cofetari și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Coaja De Mentă, Coaja De Mentă, și Coaja De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie cu jeleu cu folie de aluminiu.
Așezați bastoanele de bomboane într-o pungă de plastic rezistentă, resigilabilă, așezați punga deasupra unui prosop de bucătărie pliat și zdrobiți ușor bastoanele de bomboane în bucăți mici cu un ciocan.
Combinați firimiturile de prăjituri de ciocolată și zahărul cofetarilor într-un bol, amestecând până când firimiturile sunt acoperite; amestecați margarina topită în firimituri de prăjituri. Apăsați uniform amestecul de firimituri de fursecuri în partea inferioară a tăvii de jeleu pregătite.
Încălziți învelișul de bomboane al cofetarilor într-un bol sigur cu microunde în cuptorul cu microunde timp de 50 de secunde la înălțime; se amestecă. Continuați să încălziți bomboanele la intervale de 15 secunde, amestecând de fiecare dată, până când se topesc, se încălzesc și se netezesc.
Imprastiati bomboane peste crusta firimituri cookie și partea de sus buna cu o spatula; lasa sa stea aproximativ 10 minute pentru a strat bomboane ferm.
Presărați bastoane de bomboane zdrobite uniform peste acoperirea cofetarilor; lăsați să stea aproximativ 2 minute. Apăsați ușor bucățile de trestie de bomboane în acoperire folosind o bucată de hârtie cerată. Congelați coaja de mentă până la setare, aproximativ 1 oră.
Scoateți din folie și rupeți coaja în bucăți. A se păstra la frigider.