Linda's Best Marinated Chicken este un fel principal fără gluten, fără lactate și cetogenic. O porție conține 528 de calorii, 33 g de proteine și 40 g de grăsimi. Pentru 2,72 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și luați sos worcestershire, sos de soia, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Linda's BLT Spread, Linda's Asian Coleslaw și Linda's Broccoli Casserole.
Instrucțiuni
1
Pune primele opt ingrediente într-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Turnați 2 căni de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați pui; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scurgeți puiul, aruncând marinata în pungă. Prăjiți puiul, acoperit, la foc mediu 40-45 de minute sau până când sucurile curg limpede, întorcându-l ocazional și ungeți cu marinada rezervată în ultimele 15 minute.