Cel Mai Bun Pui La Cuptor

Cel mai bun pui la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, praf de usturoi, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Încercați Pui La Cuptor, Pui BBQ la cuptor, și Degetele De Pui La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apă, ketchup, ceapă, sos de soia, sos Worcestershire, ulei de măsline, miere, făină, praf de usturoi, piper negru și păsări de curte condimentate împreună într-un cuptor olandez sigur pentru cuptor. Se fierbe la foc mediu, amestecând ocazional, până se amestecă aromele, 5 minute. Se răcește timp de 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Puneți puiul în cuptorul olandez și întoarceți-l pentru a acoperi amestecul de ketchup. Spoon 1/4 amestecul și ceapa în cavitatea de pui.
Puneți pieptul de pui în jos în cuptorul olandez; acoperiți cu un capac rezistent la cuptor.
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit, bătând o dată, timp de 45 de minute. Descoperiți cuptorul olandez și creșteți căldura la 400 grade F (200 grade C).
Întoarceți pieptul de pui în sus și coaceți până când puiul s-a rumenit, încă aproximativ 15 minute.
Lăsați puiul să stea aproximativ 10 minute înainte de servire.