Cel mai bun pui BBQ vreodată

Reteta cel mai bun pui BBQ vreodată este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și prietenos cu FODMAP opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de soia, unt, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui Cheddar la grătar, Cea mai bună marinată de pui la grătar, și Pui la grătar Italian la grătar.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Adăugați ketchup și următoarele 4 ingrediente (ketchup prin sos fierbinte); aduceți la fierbere. Acoperiți parțial și gătiți până se reduce la 2/3 cană (aproximativ 15 minute), amestecând des.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 12 minute sau până când ați terminat, întorcând și ungând cu 1/3 cană de sos după 8 minute; se servește cu restul de 1/3 cană de sos.