Cel mai bun gust pe care l-am avut vreodată
Nevoie de un farfurie vegană? Cel mai bun gust pe care l-am avut vreodată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 862 calorii. Această rețetă servește 4. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți turmeric măcinat, oțet distilat, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Savurați vara: gust dulce și picant de porumb, Cel mai bun gust pe care l-am avut vreodată, și Sud-Vest Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încingeți castraveții și ceapa într-un bol mare folosind găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Presărați sarea de decapare deasupra. Acoperiți bine și lăsați să se odihnească la temperatura camerei peste noapte.
Strângeți cât mai mult lichid din amestecul de castraveți; deoparte.
Bateți împreună zahărul, făina, turmericul, ghimbirul și semințele de țelină.
Încălziți oțetul și apa într-o oală mare și grea la foc mediu-mare.
Se amestecă amestecul de zahăr până se omogenizează. Se amestecă amestecul de castraveți. Se aduce la fierbere și se gătește, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați gustul în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi coborâți cu grijă borcanele în oală folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inch între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, până când nivelul apei este de cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere completă, acoperiți oala și procesați borcanele de halbă timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.