Cel mai bun Guacamole din Bretania
Cel mai bun guacamole din Bretania este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest hor d ' oeuvre are 135 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 1,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toaterețete necesită avocado, suc de var, sare și usturoi. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brittany ' s Breakfast Bites, Blogger Invitat: Lisa, Brittany Și Riley Fac Brioșe De Pizza, și guacamole, cum se face guacamole / guacamole mexican.
Instrucțiuni
Amestecați avocado, roșiile, ceapa, ardeiul jalapeno și usturoiul împreună într-un castron. Se amestecă sucul de lămâie în amestecul de avocado. Condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Guacamole funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros standard. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent.