Cel Mai Bun Friptură De Vită

Cea mai bună friptură de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 10. Pentru $ 5.31 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 860 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ulei vegetal, vin robust, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cel Mai Bun Vreodată Friptură De Vită, Friptură De Vită Oală Plăcintă, și Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C) și încălziți o tavă mare de prăjire cu fund gros pe plită.
Frecați carnea de vită generos cu sare, apoi adăugați puțin ulei de măsline în tavă și colorați ușor carnea timp de câteva minute pe toate părțile.
Puneți ceapa și bulbii de usturoi în tavă cu carnea de vită deasupra lor, apoi gătiți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore.
În timp ce carnea de vită se prăjește, fierbeți cartofii în apă clocotită sărată timp de aproximativ 10 minute și scurgeți-le într-o strecurătoare. Aruncați - le pentru a le ridica, acest lucru le va face cu adevărat crocante.
După 30 de minute, scoateți tava și aruncați cartofii și rozmarinul. Cu o presă de usturoi sau o răzătoare, strecurați sau radeți căței de usturoi și ghimbir peste tot în tavă.
Agitați tava și dați-o înapoi în cuptor pentru ultima oră.
Scoateți cartofii într-un vas pentru a se încălzi, așezați carnea de vită pe o farfurie, acoperită cu folie, pentru a vă odihni și a vă pune verdele și budincile din Yorkshire.
Îndepărtați cea mai mare parte a grăsimii din tava de prăjire și ar trebui să rămâneți cu ceapă caramelizată și bunătate lipicioasă de vită.
Adăugați 1 linguriță de făină în tavă și amestecați totul împreună.
Încălziți tava pe plită și când este fierbinte, adăugați vinul roșu. Se fierbe timp de 5 până la 10 minute, amestecând la fiecare câteva minute, până când sosul tău este cu adevărat gustos și acoperă spatele unei linguri.
Adăugați orice suc din carnea de vită și nu ezitați să adăugați puțină apă sau stoc pentru a subția sosul, dacă doriți.
Se toarnă printr-o sită grosieră și se împinge cu o lingură, împingându-se cu o lingură și se servește într-un ulcior încălzit.
Serviți cu budinci Yorkshire.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Se amestecă ingredientele de aluat împreună.
Lăsați să se odihnească 10 minute
Preîncălziți o tavă de budincă Yorkshire sau o cutie de brioșă cu 1/2 inch (1 centimetru) de ulei în fiecare secțiune. După 10 minute împărțiți aluatul în tavă. Gatiti aproximativ 15-20 de minute pana cand sunt crocante si pufoase, nu deschideti usa cuptorului inainte sau nu se vor ridica.