Cel mai bun curcan din lume
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și primar? Cel mai bun curcan din lume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 54. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți curcan, praf de usturoi, șampanie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chiftele De Curcan Italiene În Stil Vechi, Cea mai bună Lasagna din lume, și Chili Din Lumea Nouă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Clătiți curcanul și uscați-l. Slăbiți ușor pielea pieptului de curcan și introduceți bucăți de unt între piele și sân.
Așezați merele în cavitatea curcanului.
Se presară cu praf de usturoi, sare și piper.
Puneți curcanul într-o pungă de prăjire și turnați șampanie peste interiorul și exteriorul păsării. Închideți punga și puneți curcanul într-o tigaie.
Coaceți curcanul 3 până la 3 1/2 ore în cuptorul preîncălzit sau până când temperatura internă este de 180 de grade F (85 de grade C) atunci când este măsurată în cea mai cărnoasă parte a coapsei.
Scoateți curcanul din pungă și lăsați să stea cel puțin 20 de minute înainte de a sculpta.