Cel Mai Bun Banana/Banana Nut Inghetata Vreodată!
Cel Mai Bun Banana/Banana Nut Inghetata Vreodată! este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 768 calorii, 13g de proteine, și 49G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Un amestec de lapte, lapte condensat, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Bare De Înghețată Bananan Congelate, Prăjită Nucă De Cocos Rece Brew Bananan Inghetata, și Afine Banane Nuci Coapte Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bananele într-un robot de bucătărie; piure până se omogenizează.
Se amestecă laptele condensat îndulcit cu amestecul de budincă într-un castron mare. Se amestecă piureul de banane, laptele integral, frișca grea și frișca ușoară până se omogenizează. Se răcește amestecul de budincă la congelator timp de 1 oră, răzuind părțile laterale și se amestecă după 30 de minute.
Turnați amestecul răcit într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului până când ajunge la consistența "servirii moi". Amestecați ușor migdalele.
Transferați înghețata într - un recipient din plastic acoperit cu un litru sau doi litri; acoperiți suprafața cu folie de plastic și sigilați. Pentru cele mai bune rezultate, înghețata trebuie să se coacă la congelator cel puțin 2 ore sau peste noapte.