Cel Mai Bun Aragaz Lent Friptură De Vită Italiană

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cel mai bun aragaz lent Italian friptură de vită. Această rețetă face 8 porții cu 320 calorii, 33g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 459 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ceapă, friptură de vită, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Aragaz Lent Friptură De Vită Italiană, Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Aragaz Lent Friptură Italiană.
Instrucțiuni
Așezați friptura de vită într-un aragaz lent și împrăștiați sferturile de ceapă în jurul cărnii.
Se toarnă bulionul de vită peste carne și se presară amestecul au jus, amestecul de pansament Italian pentru salată, sare și piper negru peste friptură.
Acoperiți aragazul, puneți-l jos și gătiți până când carnea este foarte fragedă, 6 până la 8 ore.