Cel Mai Bun Aragaz Lent Friptură De Vită Italiană

Cel Mai Bun Aragaz Lent Friptură De Vită Italiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cel mai bun aragaz lent Italian friptură de vită. Această rețetă face 8 porții cu 320 calorii, 33g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 459 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ceapă, friptură de vită, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Aragaz Lent Friptură De Vită Italiană, Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Aragaz Lent Friptură Italiană.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de vită într-un aragaz lent și împrăștiați sferturile de ceapă în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă bulionul de vită peste carne și se presară amestecul au jus, amestecul de pansament Italian pentru salată, sare și piper negru peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Salată ItalianăAmestec De Salată Italiană
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Au JusAu Jus
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Acoperiți aragazul, puneți-l jos și gătiți până când carnea este foarte fragedă, 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista