Cei Mai Buni Burgeri De Vită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cei mai buni burgeri de vită. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 475 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de chuck măcinat, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri De Vită Tex-Mex, Burgeri De Vită, și Cei Mai Buni Burgeri De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Combinați ușor primele 4 ingrediente. Formați amestecul în chiftele de 6 (5 inci).
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când carnea de vită nu mai este roz în centru.
Serviți pe chifle de Hamburger de casă.
Încercați Aceste Răsuciri!
Burgeri cu brânză pimiento-slănină: se amestecă 1/4 cană de ierburi proaspete tocate amestecate (cum ar fi busuioc, mentă și oregano) în amestec de carne. Procedați conform instrucțiunilor. Completați fiecare burger cu brânză pimiento, felii de slănină fierte, salată verde și felii de roșii.
Burgeri roșii-Pesto uscați la soare: amestecați 1 (3 oz.) pachet jumătăți de roșii uscate la soare, tocate și 1 cățel de usturoi, presat, în amestec de carne. Procedați conform instrucțiunilor. Completați fiecare burger cu pesto refrigerat, brânză de capră feliată și ardei de salată pepperoncini feliați.
Burgeri ananas-Jalapeo: se amestecă 1/3 cană de ardei jalapeo feliați murați, tocați, în amestec de carne. Procedați conform instrucțiunilor. Grătiți felii de ananas de 6 (1/4 inch grosime) la foc mediu-mare 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Completați fiecare burger cu cremă de coriandru-Jalapeo, ananas la grătar, felii de avocado și o crenguță proaspătă de coriandru.