Cehă Crăciun Hoska

Cehă Crăciun Hoska
Cehă Crăciun Hoska ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 336 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ghimbir măcinat, lapte, coajă de fructe confiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Cehă De Crăciun, Piețe Cehe, și Carne De Porc Prăjită Cehă.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
2
Într-un castron mare, zahăr cremă și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați oul bătut și sarea. Se amestecă laptele răcit, apoi drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
4
Adăugați l l / 2 căni de făină cernută; bate pentru a netezi aluatul. Acoperiți și lăsați să crească până la lumină, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Amestecați condimentele și coaja de portocală uscată în burete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CondimenteCondimente
6
Adăugați 4 L / 2 căni de făină pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Așezați pe o placă ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică. Frământați stafidele și coaja confiată. Puneți într-un castron bine uns și întoarceți o dată pentru a acoperi suprafața aluatului. Acoperă. Se lasă deoparte să crească până se dublează în vrac, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Împărțiți aluatul în zece părți, rulați în lungimile dorite și lăsați să crească aproximativ l5 minute. Pe o foaie de copt puternic unsă, faceți o împletitură din trei părți, începând din centru și împletind ușor spre fiecare capăt. Pinch se termină împreună. Răsuciți cele două bucăți rămase împreună și așezați-le pe baza împletiturii. Într-un castron mic, bateți împreună gălbenușul de ou și laptele; periați pâinea cu acest amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
BazaBaza
LapteLapte
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
9
Presărați migdale feliate peste pâine. Repetați procesul pentru a doua pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
10
Lăsați să crească aproximativ 45 de minute.
11
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Transferați pâinea într-o grătar și răciți-o complet. Acoperiți în timp ce răciți cu un prosop de ceai pentru a face o crustă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Suport De SârmăSuport De Sârmă
13
Se presară cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista