Cehă Crăciun Hoska ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 336 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ghimbir măcinat, lapte, coajă de fructe confiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Cehă De Crăciun, Piețe Cehe, și Carne De Porc Prăjită Cehă.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
2
Într-un castron mare, zahăr cremă și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați oul bătut și sarea. Se amestecă laptele răcit, apoi drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
Lapte
Sare
Ouă
4
Adăugați l l / 2 căni de făină cernută; bate pentru a netezi aluatul. Acoperiți și lăsați să crească până la lumină, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Amestecați condimentele și coaja de portocală uscată în burete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Condimente
6
Adăugați 4 L / 2 căni de făină pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Așezați pe o placă ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică. Frământați stafidele și coaja confiată. Puneți într-un castron bine uns și întoarceți o dată pentru a acoperi suprafața aluatului. Acoperă. Se lasă deoparte să crească până se dublează în vrac, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Împărțiți aluatul în zece părți, rulați în lungimile dorite și lăsați să crească aproximativ l5 minute. Pe o foaie de copt puternic unsă, faceți o împletitură din trei părți, începând din centru și împletind ușor spre fiecare capăt. Pinch se termină împreună. Răsuciți cele două bucăți rămase împreună și așezați-le pe baza împletiturii. Într-un castron mic, bateți împreună gălbenușul de ou și laptele; periați pâinea cu acest amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Aluat
Baza
Lapte
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
9
Presărați migdale feliate peste pâine. Repetați procesul pentru a doua pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
10
Lăsați să crească aproximativ 45 de minute.
11
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Transferați pâinea într-o grătar și răciți-o complet. Acoperiți în timp ce răciți cu un prosop de ceai pentru a face o crustă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat