Cehă Crăciun Hoska

Cehă Crăciun Hoska
Cehă Crăciun Hoska ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 336 calorii. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, untul, laptele ars și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Pâine Cehă De Crăciun, Piețele Cehe, și Carne De Porc Prăjită Cehă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Într-un castron mare, zahăr cremă și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați oul bătut și sarea. Se amestecă laptele răcit, apoi drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați l l/2 căni de făină cernută; bateți pentru a netezi aluatul. Acoperiți și lăsați să se ridice până la lumină, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Amestecați condimentele și coaja de portocală uscată în burete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Adăugați 4 L / 2 căni de făină pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Așezați pe o placă ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică. Frământați în stafide și coaja confiată. Puneți într-un castron bine uns și întoarceți o dată pentru a acoperi suprafața aluatului. Acoperă. Puneți deoparte să crească până se dublează în vrac, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Împărțiți aluatul în zece părți, rulați în lungimile dorite și lăsați să crească aproximativ l5 minute. Pe o foaie de copt puternic unsă, faceți o împletitură din trei părți, începând din centru și împletind ușor spre fiecare capăt. Ciupirea se termină împreună. Răsuciți cele două bucăți rămase împreună și așezați-le pe baza panglicii. Într-un castron mic, bateți împreună gălbenușul de ou și laptele; periați pâinea cu acest amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Presărați migdale feliate peste pâine. Repetați procesul pentru a doua pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
10
Lăsați să crească aproximativ 45 de minute.
11
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Transferați pâinea într-un suport de sârmă și răciți complet. Acoperiți în timp ce răciți cu un prosop de ceai pentru a face o crustă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
13
Se presară cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista