Ceapa si condimente, patrunjel si orez este un fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 138 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, buruieni de mărar, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt Ceapă dulce cu coulis de Curry și pătrunjel, Salată de morcovi cu ceapă perlată și pătrunjel, și Paste cu ceapă caramelizată, roșii, pătrunjel și măsline.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți ceapa verde, ceapa, orezul și pătrunjelul în unt timp de aproximativ 3 minute sau până când sunt acoperite uniform cu unt. Se amestecă sarea, mărarul, menta și piperul. Se amestecă apa, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 16-18 minute sau până când orezul este fraged. Puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sos Tabasco Picurat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper