Ceapă-Zară Pinwheels
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da ceapa-zară Pinwheels un try. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 37 de cenți pe porție. Dacă aveți drojdie activă, albus de ou, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Zară Biscuit Cârnați Pinwheels, Pinwheels De Ceapă Fierbinte, și Bacon - Ceapă Pinwheels pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați drojdia, zahărul și apa; lăsați să stea 5 minute.
Se amestecă laptele de unt și ouăle. Într-un castron mare, bateți 5 căni de făină cu 2 lingurițe de sare. Faceți o fântână în centrul făinii; adăugați amestecul de lapte de unt. Se amestecă cu o lingură de lemn până se amestecă aproape; bateți în cele 1 1/2 bețe de unt înmuiat până se formează un aluat moale.
Răzuiește aluatul pe o suprafață de lucru presărată cu restul de 3/4 cană de făină. Frământați până se omogenizează, 3 minute.
Transferați aluatul într-un bol ușor uns, acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără pescaj, până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Între timp, topiți 3 linguri de unt într-o cratiță mare.
Adăugați ceapa și gătiți la foc mare, amestecând, până se înmoaie, 7 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând ocazional, până la auriu, 20 de minute; adăugați un pic de apă dacă ceapa se lipeste. Se amestecă nucșoara și cuișoarele. Se condimentează cu sare.
Transferați într-un castron pentru a se răci.
Unt două tigăi de tort rotunde de 9 inci. Topiți restul de 3 linguri de unt. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată, dați-l în jos și împărțiți-l în jumătate.
Rotiți 1 bucată de aluat într-un dreptunghi de 8 pe 16 inci; o latură lungă a dreptunghiului ar trebui să fie orientată spre dvs. Păstrați cealaltă piesă acoperită.
Întindeți jumătate din ceapă peste tot aluatul până la 1 inch de sus. Începând de la marginea inferioară, rotiți cât mai strâns posibil într-un cilindru. Prindeți marginea pentru a sigila, apoi periați cu jumătate din untul topit.
Tăiați transversal în 12 felii, ștergând cuțitul după fiecare felie. Aranjați rulourile, tăiate cu fața în sus, în 1 dintre Tigăi, 9 în exterior și 3 în centru. Ștergeți suprafața de lucru și repetați cu aluatul rămas, ceapa și untul topit. Acoperiți rulourile cu plastic; lăsați să se ridice până aproape atingând jantele tigaiei, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 42
Ungeți rulourile cu albusul de ou.
Coaceți timp de 35 de minute sau până când se ridică și se rumenesc deasupra.
Se lasă să se răcească în tigăi timp de 5 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Faceți înainte: rulourile coapte pot fi învelite în folie și păstrate la temperatura camerei timp de până la 2 zile. Reîncălziți într-un cuptor de 350, apoi desfaceți și coaceți până când sunt ușor cruste. Alternativ, congelați până la 1 lună. Dezghețați înainte de reîncălzire.