Ceapă Vidalia La Cuptor În Sos De Smântână Sherried
Ceapa Vidaliană coaptă în sos de smântână Sherried ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sherry, sare, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ceapă Vidaliană La Cuptor, Ceapă Vidaliană La Cuptor, și Ceapă Vidaliană La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa într - un vas de copt de 12 x 8 x 2 inci și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat jumătate și jumătate; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie. Se amestecă sherry, ciuperci, pimiento, sare și piper; se toarnă sosul peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Presărați brânză deasupra sosului; coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.