Ceapă Verde La Grătar Cu Aburi
Ceapa verde la grătar cu aburi este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 64 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, usturoi, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar, și Ceapa Verde La Gratar Cu Romesco.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar pentru căldură medie-mică.
Tăiați o foaie de folie de aluminiu la aproximativ 12x15 inci. Aranjați ceapa verde una lângă alta în centrul foii de folie.
Presărați ceapa uniform cu usturoiul, sarea și piperul. Aranjați untul peste ceapă. Păstrând ceapa verde plată, pliați folia pentru a face o pungă de gătit sigilată.
Așezați pachetul de folie pe grătarul preîncălzit departe de sursa principală de căldură. Lăsați ceapa verde la abur 5 până la 7 minute.