Ceapă roșie și Chilli bhajis cu raita de mentă și usturoi

Nevoie de o supă vegetariană fără gluten și lacto ovo? Ceapa roșie și Chilli bhajis cu mentă și usturoi raita ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 51 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ardei iute, iaurt natural, cățel de usturoi și pastă de curry. 213 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare includ Bhajis de ceapă și nucă cu rotis, raita de mango și salată de mentă, Salată Raita de struguri roșii și mentă, și ceapa raita, cum se face ceapa raita / pyaaz Ka raita.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt o ceapă și tăiați-o subțire pe cealaltă. Cerneti faina si praful de copt intr-un bol.
Adăugați pasta sau pudra de curry, ardeiul iute tocat și o stropire bună de sare.
Adăugați aproximativ 150 ml de apă rece pentru a face un aluat gros. Se amestecă ceapa tocată și feliată până când sunt bine acoperite.
Amestecați ingredientele raita cu puțină sare și piper, apoi lingurați într-un castron mic.
Încălziți aproximativ 5 cm de ulei într-un wok sau o tigaie adâncă.
Adăugați o mică pată de aluat, dacă se ridică la suprafață înconjurată de bule și începe să se rumenească, atunci uleiul este suficient de fierbinte.
Adăugați tbsps îngrămădite de ceapa se amestecă la tigaie, câteva la un moment dat, și se fierbe timp de câteva minute, de cotitură o dată, până când acestea sunt uniform rumenite și clare, aproximativ 3-4 minute.
Se scurge pe hârtie de bucătărie, se presară cu puțină sare și se menține cald în timp ce gătiți bhajis-urile rămase.