Ceapă roșie prăjită cu unt, miere și oțet Balsamic

Ceapă roșie prăjită cu unt, miere și oțet Balsamic
Ceapa roșie prăjită cu unt, miere și oțet Balsamic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ceapă prăjită cu miere și oțet Balsamic, Morcovi prăjiți și păstârnac cu miere și oțet Balsamic, și Miere Balsamică Prăjită Cipollini Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați untul, oțetul, mierea, cimbru, sare și piper într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 1 minut pentru a reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UntUnt
PiperPiper
MiereMiere
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Așezați ceapa, tăiată cu părțile în sus, într-un singur strat pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Stropiți amestecul de unt-oțet și prăjiți până se înmoaie și ușor caramelizat, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UntUnt
DificultateGreu
Gata În54 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista