Ceapă Roșie Murată

Ceapă Roșie Murată
Ceapa roșie murată este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 250 de porții cu 6 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare de conservare și decapare, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceapă Roșie Murată, Ceapă Roșie Murată, și Cum să: ceapă roșie murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
2
În timp ce borcanele fierb, combinați primele 3 ingrediente și 1 1/2 căni de apă într-un cuptor olandez mare din oțel inoxidabil sau emailat; aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați ceapa feliată în amestecul de oțet; reduceți căldura și fierbeți 6 minute, neacoperite sau până când ceapa începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Așezați 1/4 linguriță. ienibahar, 1/4 linguriță. semințe de muștar, 1 frunză de dafin, 1 crenguță de cimbru și 1 ardei iute în fiecare borcan fierbinte. Folosind clești, transferați ceapa în borcane fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Acoperiți ceapa cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții250
Scor De Sănătate0
Revista