Ceapă Roșie Murată
Ceapa roșie murată este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 250 de porții cu 6 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare de conservare și decapare, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceapă Roșie Murată, Ceapă Roșie Murată, și Cum să: ceapă roșie murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
În timp ce borcanele fierb, combinați primele 3 ingrediente și 1 1/2 căni de apă într-un cuptor olandez mare din oțel inoxidabil sau emailat; aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul și sarea.
Adăugați ceapa feliată în amestecul de oțet; reduceți căldura și fierbeți 6 minute, neacoperite sau până când ceapa începe să se înmoaie.
Așezați 1/4 linguriță. ienibahar, 1/4 linguriță. semințe de muștar, 1 frunză de dafin, 1 crenguță de cimbru și 1 ardei iute în fiecare borcan fierbinte. Folosind clești, transferați ceapa în borcane fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Acoperiți ceapa cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.