Ceapă Roșie La Grătar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.06 pe portie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână unt, piper, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Ceapă Roșie Murată, Pizza la grătar cu cârnați fierbinți, ardei și ceapă la grătar și Ricotta de Oregano, și Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde.
Instrucțiuni
Introduceți 4 frigarui de lemn (1 la un moment dat) prin fiecare ceapă la aproximativ 1/2 inch distanță pentru a crea segmente orizontale.
Tăiați ceapa în felii între frigarui. (Lăsați frigarui pe loc pentru a ține feliile de ceapă împreună în timpul marinării și gătitului.)
Așezați feliile într-un recipient puțin adânc; adăugați vin. Acoperiți și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Topiți untul într-o cratiță mică; se amestecă cimbru și piper.
Ungeți feliile de ceapă cu amestec de unt, rezervând unele pentru ungere.
Ceapa la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
6 până la 10 minute, întorcând și ungând adesea cu amestec de unt rezervat.