Ceapă roșie caramelizată, rozmarin și focaccia Asiago

Ceapă roșie caramelizată, rozmarin și focaccia Asiago
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați ceapa roșie caramelizată, rozmarinul și Asiago Focaccian. Această rețetă face 8 porții cu 175 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Asiago și Focaccia de ceapă caramelizată balsamică, Focaccia cu ceapă caramelizată, roșii și rozmarin, și Asiago la cuptor și ceapă caramelizată Hummus Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa; saut 6 minute. Reduceți căldura la mediu; gătiți încă 15 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Se ia de pe foc.
5
Desfaceți aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Pat aluat într-un dreptunghi de 14 x 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Întindeți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei peste aluat; se presară uniform cu rozmarin, piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PiperPiper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Coaceți la 450 timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Presărați ceapa și brânza uniform peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
CeapăCeapă
9
Coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc și brânza se topește. Se răcește pe un suport de sârmă 2 minute; se taie în 8 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În51 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista