Ceapă roșie caramelizată, rozmarin și focaccia Asiago
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați ceapa roșie caramelizată, rozmarinul și Asiago Focaccian. Această rețetă face 8 porții cu 175 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Asiago și Focaccia de ceapă caramelizată balsamică, Focaccia cu ceapă caramelizată, roșii și rozmarin, și Asiago la cuptor și ceapă caramelizată Hummus Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; saut 6 minute. Reduceți căldura la mediu; gătiți încă 15 minute sau până se rumenesc.
Desfaceți aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Pat aluat într-un dreptunghi de 14 x 10 inch.
Întindeți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei peste aluat; se presară uniform cu rozmarin, piper și sare.
Coaceți la 450 timp de 8 minute.
Presărați ceapa și brânza uniform peste crustă.
Coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc și brânza se topește. Se răcește pe un suport de sârmă 2 minute; se taie în 8 bucăți egale.