Ceapă perlată caramelizată cu glazură balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa perlată caramelizată cu glazură balsamică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 138 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,62 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pătrunjel, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc cu ceapă caramelizată și glazură balsamică, Ceapă Perlată Caramelizată, și Broccoli și ceapă de perle cu glazură de Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziție joasă și încălziți cuptorul la 425 de grade.
Aruncați ceapa cu ulei, zahăr, sare și piper într-un castron mediu.
Transferați pe o foaie de cookie cu jantă într-un singur strat. Prăjiți ceapa până se rumenesc, aproximativ 30 de minute, amestecând la 20 de minute și din nou la 25 de minute, adăugând usturoi în acest moment.
Între timp, aduceți oțetul la fiert; se fierbe la foc mediu-mare, aproximativ 10 minute, până se reduce la 1/3 cană - ar trebui să fie un sirop subțire. Puneți ceapa într-un castron, adăugați oțet redus și pătrunjel; aruncați pentru a acoperi.
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.