Ceapă Cipollini înăbușită cu unt cu rucola și sirop Balsamic pe pâine prăjită cu mai multe cereale

Ceapă Cipollini înăbușită cu unt cu rucola și sirop Balsamic pe pâine prăjită cu mai multe cereale
Ceapa Cipollini cu unt fiert cu Arugulan și sirop Balsamic pe pâine prăjită cu mai multe cereale este un vegetarian farfurie. O porție conține 268 calorii, 1g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fulgi de piper, crenguță de cimbru, ceapă cipollini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Straturi Cu Ceapă Cipollini Și Rucola, Linte fiert cu ceapa Cipollini, și Ceapă Cipollini Prăjită Balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara siropul balsamic, într-o cratiță mică, amestecați împreună zahărul brun, oțetul balsamic, fulgii de ardei roșu și cimbru. Se aduce la foc mic la foc mediu și se fierbe până când amestecul s-a redus cu o treime și este suficient de siropos pentru a acoperi spatele lingurii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei și apoi se strecoară. Depozitați siropul într-un borcan acoperit la temperatura camerei timp de până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Aduceți o cratiță medie de apă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Așezați ceapa într-un bol mediu, rezistent la căldură și acoperiți-le cu apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Lăsați să stea 10 minute și apoi alunecați-le pielea, folosind un cuțit pentru a slăbi capetele, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Într-o tigaie adâncă și medie, topiți 4 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se rumenesc pe ambele părți, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați oțetul și răzuiți glazura rumenită din fundul tigaiei. Se aduce la foc mic la foc mediu și se adaugă restul de 4 linguri de unt. Reduceți focul la minim, acoperiți bine tigaia și fierbeți până când ceapa este fragedă când este străpunsă cu vârful unui cuțit, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-le să stea, încă acoperite.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Ungeți generos ambele părți ale pâinii cu ulei. Prăjiți feliile într-o tigaie mare la foc mediu până când sunt crocante și aurii pe ambele părți, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Împărțiți-le între 6 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Într-un castron mare, aruncați rucola cu suficient lichid cald de gătit pentru ceapă pentru a face frunzele lucioase. Împărțiți rucola printre bucățile de pâine prăjită. Acoperiți fiecare cu 3 cepe și stropiți cu aproximativ 1 lingură de sirop balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista