Ceapă Cipollini înăbușită cu unt cu rucola și sirop Balsamic pe pâine prăjită cu mai multe cereale
Ceapa Cipollini cu unt fiert cu Arugulan și sirop Balsamic pe pâine prăjită cu mai multe cereale este un vegetarian farfurie. O porție conține 268 calorii, 1g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fulgi de piper, crenguță de cimbru, ceapă cipollini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Straturi Cu Ceapă Cipollini Și Rucola, Linte fiert cu ceapa Cipollini, și Ceapă Cipollini Prăjită Balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prepara siropul balsamic, într-o cratiță mică, amestecați împreună zahărul brun, oțetul balsamic, fulgii de ardei roșu și cimbru. Se aduce la foc mic la foc mediu și se fierbe până când amestecul s-a redus cu o treime și este suficient de siropos pentru a acoperi spatele lingurii, aproximativ 20 de minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei și apoi se strecoară. Depozitați siropul într-un borcan acoperit la temperatura camerei timp de până la 1 lună.
Aduceți o cratiță medie de apă la foc mic.
Așezați ceapa într-un bol mediu, rezistent la căldură și acoperiți-le cu apa fierbinte.
Lăsați să stea 10 minute și apoi alunecați-le pielea, folosind un cuțit pentru a slăbi capetele, dacă este necesar.
Într-o tigaie adâncă și medie, topiți 4 linguri de unt la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se rumenesc pe ambele părți, 5 până la 10 minute.
Adăugați oțetul și răzuiți glazura rumenită din fundul tigaiei. Se aduce la foc mic la foc mediu și se adaugă restul de 4 linguri de unt. Reduceți focul la minim, acoperiți bine tigaia și fierbeți până când ceapa este fragedă când este străpunsă cu vârful unui cuțit, 20 până la 30 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-le să stea, încă acoperite.
Ungeți generos ambele părți ale pâinii cu ulei. Prăjiți feliile într-o tigaie mare la foc mediu până când sunt crocante și aurii pe ambele părți, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Împărțiți-le între 6 farfurii de servire.
Într-un castron mare, aruncați rucola cu suficient lichid cald de gătit pentru ceapă pentru a face frunzele lucioase. Împărțiți rucola printre bucățile de pâine prăjită. Acoperiți fiecare cu 3 cepe și stropiți cu aproximativ 1 lingură de sirop balsamic.