Ceapă Cipollini Caramelizată
Ceapa Cipollini caramelizată este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este improvizabil. Încercați Saut fasole verde cu ciuperci si ceapa Cipollini caramelizata, Ceapă Cipollini Prăjită, și Ceapă Cipollini Sotată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până când încep să se rumenească (aveți grijă să nu le ardeți), aproximativ 10 minute.
Adăugați vin alb și oțet și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul este redus la o glazură, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulion de pui și sare după gust. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți până când lichidul este aproape evaporat și ceapa este fragedă și un maro bogat, 10 până la 20 de minute.